SWAROVSKI ELEMENTS

designer's choice since 1895

Rychlý kontakt

AKTUAL, s.r.o.         Autorizovaný velkoobchod pro SWAROVSKI CRYSTALS

Ústředna, prodejna, objednávky a expedice zboží:

MOBIL 731 449 449

Objednávky šperků a zakázková výroba  tel.: +420 224815547

VELKOOBCHOD  tel.: +420 603443514 - na tomto čísle nepodáváme informace o objednávkách a zásilkách

Мы говорим по-русски  +420 603443514

 

Email: elisa@aktual.cz

Email velkoobchod a partnerská spolupráce: aktual@aktual.cz

Napište nám:

GDPR - souhlas se zpracováním osobních údajů

Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti AKTUAL, s.r.o., se sídlem Vrážská 1507, Praha 5, IČ: 60200219, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u MOS v Praze, oddíl C, vložka 25065, kontaktní a korespondenční adresa AKTUAL, s.r.o., Revoluční 11/725, 11000 Praha 1 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

2. Osobní údaje zpracováváme za účelem vyřízení objednávky a řešení případných reklamací. Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Pro účely plnění smlouvy budou tyto údaje Správcem zpracovávány po dobu poskytnutí plnění a trvání záruční doby. Pro evidenci plnění budou tyto údaje Správcem zpracovávány po dobu 10 let od následujícího účetního roku po uplynutí plnění.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu  elisa@aktual.cz  nebo dopisu na kontaktní adresu společnosti AKTUAL, s.r.o., Revoluční 11/725, 11000 Praha 1.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru (e-shopu) Sunlight systems s.r.o., IČ: 29290449.
  • Naše externí účetní firma.
  • Náš externí daňový poradce.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době naše společnost nevyužívá.

5. Vezměte prosíme na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět *)
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz)

6. Vezměte prosím na vědomí, že veškeré Vaše osobní údaje, které máme k dispozici, jste nám sami dobrovolně poskytli z důvodu vyřízení Vašich objednávek či na základě Vaší dobrovolné registrace na našich webových stránkách www.aktual-koralky.cz. Žádné další údaje naše společnost o Vás sama aktivně nevyhledává, neshromažďuje ani nezpracovává. Vaše osobní údaje nikdy nikomu dalšímu bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytneme.

 

*) Po zpětvzetí nemusí vždy dojít k likvidaci všech osobních údajů! Je třeba uvážit, jestli neexistují jiné důvody pro zpracování (finanční, daňová, celní správa apod.) a jestli likvidací nedojde k nepřiměřenému poškození správce – podle toho je potřeba s údaji naložit a vyrozumět žadatele.